Ka ndërruar jetë një nga vajzat që u dògj nga shpérthími i bòmbùlës në Velipojë bashkë me nënën dhe dy motrat e saj.

19-vjeçarja Danjela Gjoka ishte çùar për kurím në Itali, por nuk ia doli dot. Akoma më e tríshtë është fakti se 19 vjeçarja do të martohej në gusht.

Ndërkohë po seríoze mbetet gjendja e motrës tjetër. Ngjàrja e réndë ndodhi më datë 4 korrik, ku kryefamiljarja Alketa Gjoka 40 vjeç, ka téntuar të ndézë një prej bòmbòlave të gazit, por ka patur rrjédhje, e cila më pas ka çùar në shpérthímin e saj.

Flàkët kanë përfshírë dhomën, por edhe të gjithë hotelin duke plàgosur réndë edhe 4 anëtarët e familjes Gjoka, 40-vjeçaren dhe vajzat: Danjela Gjoka 19 vjeç si dhe dy fëmijët e mítur 15 dhe 12 vjeç, njëra nga të cilat hùmbi jetën sot në Itali. Ato fillimisht u trànsportùan për në spítalin e Shkodrës, por më pas për shkàk të plàgëve të màrra janë nisur për në Tiranë, që aty më pas nisur nga rrezíku për jetën u nisën për në Itali.

Teksa shpëtimi nga flàkët për ta ishte hédhja në pishinë, kur shihnin hotelin të shkrùmbohej, mjekët jashtë kamerave thanë se uji me klor në fakt nuk i ka ndihmuar por ju ka démtuar lëkurën, ndërsa djégia e tyre konsiderohet e gràdës së tretë mbí 80%.

Kujtojmë se pak ditë më parë Polícia e Shkodrës ka vénë në prànga një shitës gazi, i cili akùzohet se tregtonte pa licencë gaz të lëngshëm dhe nàftë, jashtë kushteve tekniko-lígjore, léndë me të cilën furnízohej dhe hoteli i 40-vjeçares.Albanian Daily News

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!