Hiti verës! Kështu ishte cilësuar kënga e treshes së këngëtarëve të njohur të Kosovës, Butrint Imeri, Ledri Vula dhe Kida  e cila u dha premier mbrëmjen e djeshme!

“Dale” quhet kjo këngë e cila është publikuar në orën 00:00 e natës më 3 Korrik, datë kjo që parkon edhe me ditëlindjen e këngëtarit Butrint Imeri.

Kujtojmë se Butrinti edhe më parë kishte publikuar këngë në këtë datë dhe tashmë e ka bërë si traditë të tij që të bëjë hite për ditëlindjen e tij.https://www.photojoiner.net/image/ZtzKtS6r

Kësaj radhe bashkë me Butrintin pritet të këndojnë edhe reperi i njohur Ledri Vula e po ashtu edhe Kida.

“Dale” është punuar nga Çelik Lipa kurse teksti është shkruar nga Butrinti, Ledri dhe Bardhi ndërkaq video është bërë nga Entermedia.

Producent ekzékutiv i këngës është ’96 MGMT kurse publikimi i videos dhe këngës nëpër platforma të rrjeteve sociale dhe muzikore nga AVD Digital.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!