Blerimi dhe Atdheu, dy sh-konkurrentë të “Për’Puthen” kanë pasur gjithmonë marrédhénie të tensíonuara me njëri-tjetrin sa ishin pjesë e emisionit.

Tensionet mes tyre lindën pasi Atdheu u rikthye në program për Antonelën, një veprim që Blerimit nuk i pëlqeu aspak, sepse dhe ai kishte shfaqur afrimitet të madh me Antonelën.

Që prej asaj kohe gjakrat mes dy djemve nuk janë qetésuar de duket se tashmë i kanë shpàllur “lùftë” njëri-tjetrit.

I ftuar së fundmi në një emision, ku duhej të komentonte personazhet e “Për’Puthen”, Atdheu e dògji foton e Blerimit. Ai nuk tha asnjë fjalë për të, por veprimi i tij tregoi shumë.

Sigurisht që Blerimi nuk e ka pritur fare mirë këtë gjë dhe ka reàguar i revòltuar në rrjete sociale.

Në një video të publikuar ai kércénon Atdheun, duke u shprehur se do i djégë shpirtin.

“Ti më djég foton unë do të të djég shpirtin”, ka thënë Blerimi mes tjerash duke shtùar se Atdheu prej kohësh ka téntuar ta “djég” në mënyra të ndryshme edhe gjatë programit.

“Unë dua ta pyes se si është ndjérë kur dy shokët tanë e kanë térhéqur nga motori dhe gati sa nuk e ka bërë në brékë prej tyre? Po të them diçka unë foto nuk di të djég, por shpirtin po. Mbaje mend këtë!”, thotë Blerimi shumë i revòltuar.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!