I ftuar “Në prànga”, Atdhe Xharavina me anë të deklaratave thùmbuese që jep LIVE në emision, bëri të reàgojnë shumë nga ish-konkurrentet e përmendur nga vetë Atdheu.

Siç ndjékësit kanë alùduar shpesh, që mes Atdheut dhe Borës ka një lídhje të mundshme sentímentale, ky i fundit përsëri trazon ujerat nëpërmjet shakave në lídhje me moderatoren e PërPuthen, Bora.

Sapo prezantuesi i programit “Në Prànga”, Eduart Poleshi hap temën e Bora Zemanit dhe tregon haptazi debulesën e tij për të, ky i fundit nuk e mohon madje shprehet tekstualisht “Për Borën i kisha bërë 10-vjet bùrg.”Fansat i hídhen të gjithë Atdheut: Trego të vërteten ke puthur edhe Borën… – Juda.al

Përtej shakave ai rréfen se për Borën gëzon respekt të veçante, dhe sipas tij kur je pjesë e një programi me shumë pjesëmarrës nuk duhet të krijosh shoqëri e sidomos me moderuesit.

Ai tregon se sapo PërPuthen mbaroi për të, ai iu afrua Borës në mënyrë shoqërore, pasi për të Bora është ndër personat më të zgjuar, më të dashur dhe respektuar që ka njohur më parë.

Por që asnjëherë nuk e ka shikuar me një sy tjetër, përveçse një shoqërie të pastër mes dyshes në fjalë. Ende nuk kemi një reagim nga bukuroshja Bora Zemani në lídhje me deklaratën por duke njohur natyrën dhe karakterin e saj, ajo si çdo gjë tjetër e merr me shumë sportivitet.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!