I ftuari specíal në Top Arena ish-konkurrenti i PërPuthen Atdhe Xharavina. Bukuroshi nga Gjakova që në hyrje të emisionit Top Arena u vendos në shënjestrën e mbrëmjes nga Antonela.

Nuk mungoi Atdheu në këndin e Antonelës i cili rréfeu jetën e tij dhe marrëdhënien sentimentale pas ndarjes nga Sara Malaj, me të cilën nga programi doli çift e më pas u ndalën tek familja.

Tematikë të cilën Atdheun e preku shumë saqë sytë filluan ti rrjédhin lot ballë përballë Antonelës.

Kjo e fundit tregon se i njeh personalisht prindërit e Atdheun, ka pasur fatin ti takojë më përpara dhe kjo bën që të tërhiqet nga kjo temë, pasi ai është tashmë shumë i prékur dhe nuk do ta léndojë më tepër duke vazhduar të thùmbojë tek familja e tij.

Pas intervistës plot emocíone të Atdheut në këndin e Antonelës, kjo e fundit sqaron publikun se përse të dy u bën aq të ndjeshëm në momentin kur u përmend nëna e Atdheut në intervistë.

No description available.

Ajo rréfen për publikun se nëna e Atdheut nuk është shumë mirë nga gjéndja shëndetësorë dhe kjo e bëri Atdheun të përlòtët për kohën e hùmbur që nuk ishte krah saj, duke premtuar se nga tani e prapa ai do jetë kudo që të jetë nëna e tij.

“Sporti është vendi i duhur që ne të kujtojmë se sa e réndésishme është jeta dhe na pëlqen futbolli ashtu siç na pëlqejnë gjërat e përditshme në jetë pa të cilat ne nuk do ecnim dot përpara.”

E mbyll kështu intervistën e “këndit të Antonelës” Manushi duke i dhënë drejtim tjetër tematikave në studio.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!