Top Arena është emisioni sportiv i dedikuar totalisht Kampionatit Europian 2020. Përgjatë një muaji ky program do të jetë shoqëruesi juaj në këtë maratonë sportive të futbollit europian.

Antonela Berisha, një figurë publike e cila u bë e tillë falë programit më të komentuar të aktualitetit “Për’Puthen”.

Momentalisht ajo ka lídhur kontratë pune me ‘Top Channel’ dhe na shoqëron çdo mbrëmje në “Top Arena”, si partnerja në skénë e autòrit dhe moderatorit të programit, Edi Manushi.Antonela mund te jete nje nga konkurrentet e para te Big Brother VIP, dhe kete na e konfirmon Ed Manushi - Loki Magazine

Si çdo mbrëmje ajo nuk di të ndalet me pròvòkimet e saj ndaj të ftuarve dhe jo vetëm.

Këtë radhë karremi i saj do bëhet pikërisht Edi Manushi, i cili nuk i rezístoi dot veshjes provòkuese të Antonelës.

E nis më një vrenjtje Manushi drejtuar Antonelës që në prezantimin e saj, sapo kjo e fundit zbret shkallët, duke i thënë se e ka ekzàgjeruar pak me veshjen.Merkato në media, Ed Manushi zbulon partneren e tij të re

Por më tej vazhdon dhe e komplimenton dhe fjalën “ekzàgjerim” e kishte më kontekst pozitiv.

“Kam një problem sot me ty, sot e ke ekzàgjeruar, ke ekzagjeruar në të gjitha aspektet, se ai ylli botës është shumë pak sot, je realisht nivel Top”,  e fillon pikërisht me këto fjalë prezantimin e Antoneles Manushi duke e duartrokitur për guximin që ka.

Antonela për tu treguar modeste e falënderon Manushin dhe vazhdon me të ftuarit specíal të mbrëmjes.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!