I ftuari special në Top Arena ish-konkurrenti i PërPuthen të sezonit të parë Atdhe Xharavina.

Bukuroshi nga Kosova që në hyrje të emisionit u vendos në shénjestrén e mbrëmjes nga Antonela.

Nuk mungoi Atdheu në këndin e Antonelës i cili rrëfeu jetën e tij dhe marrëdhënien sentímentale pas ndarjes nga Sara Malaj, me të cilën nga programi doli cift e më pas u ndalën tek familja e jo vetëm.Kaq e pati edhe miqësia e tyre, Atdheu i prish raportet me Andin e 'Për'puthen'

Antonela ndalet tek marrëdhënia e tij me Andi Artanin, pasi Atdheu ka shprehur dashuri e mirënjohje të madhe për të si mik e si vëlla.

Antonela: Ka një pyetje për Andin, Andin e dytë, shokun tënd të jetës. Para pak kohësh ke bërë një postim në rrjetin Instagram, për Andin e parë, Andi Shehun, duke thënë që je djalë floriri por duhet të ndryshosh emrin. Ka një hatérmbetje mes Andit të dytë, Andi Artanit dhe teje?

Atdheu: ”And-a ka shumë nëpër botë, nuk janë vetëm dy. Andi Artanin e kam pasur shok, e kam quajtur edhe vëlla por thjesht janë ndàrë rrugët tona…

Antonela: “Çfarë ka ndodhur?”

Atdheu: ”Nuk është se ka ndodhur ndonjë gjë, thjesht nuk më kanë pëlqyer disa gjëra që i ka bërë pa pushim dhe… ai mbase nuk iI ka kuptur…Nuk ka rëndësi ajo çfarë ka bërë, është e kaluar”.

Antonela nuk ngùl këmbë më shumë të nxjérre ndonjë detaj më konkret por kalon në pyetjen e radhës të cilën e lexon në skaletë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!