Sot ne mëngjes protagonistet e emisionit ‘Për’Puthen’, janë nisur për Durrës, të gjitha bukuroshet e stafit shifen nëpër dhoma grími por ajo që tërheq vëmendje është Antonela sërish.

Ajo shfaqet duke qeshur me të madhe në dhomën e grímit, pranë  make-up artistin Henri Gjata nga ku, kjo e fundit i kërkon ta ímítojë atë në momentet píkante sidomos kur është nxitimthi.

Antonela i drejtohet Henrit :- Të lutem si bën Antonela?

Henri me ëmbëlsinë qe e karàkterízon i kthehet “zemër jam vonëëë…, Shyrete, do më bësh flokët apo jo? Po jo Shyrete, nuk i dua se jam vonë, Shyretee…”No description available.

Të gjithë shihen tek përcjellin veç emocione pozitive sidomos ndjékësve të tyre nëpër rrjete sociale, me të qeshura dhe humor mbyllet çdo video e tyre.

Presim sesi do dali sot nga dora e Henrit, Antonela pas gjithë kësaj performancen LIVE ne Instagram.

“Gjëra tmira, gjëra tbukura me Henri Gjata” mbyll videon Antonela me mbishkrimin típik te saj.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!