Visjani dhe Meritoni, fansa të njëri tjetrit arrijnë të bashkëpunojnë në një rrymë të përbashkët.

Visjan Ukcenaj si një fans i zjàrrtë i Meriton Ademit, të cilin e ndíqte dhe këngët e tij i shpërndante shpesh nëpër rrjete sociale.

Reciproke edhe nga ana e Meriton Ademit, i cili e ndíqte shumë “Klanifornia” dhe e njihte Visjanin prej disa kohësh, më pas u takuan për të folur për projektin.Meriton Ademi x Visjan Ukcenaj - A Je (Official Video) - YouTube

Gjithçka nisi për tjetër stil kënge dhe rrugës mori rrjedhë tjetër kënga, e cila edhe sapo është publikuar në YouTube.

Visjani njihet edhe për fushën e muzikës, si një reper mjaftë i aftë, vlerësuar nga artistë pikërisht të kësaj rryme.

Sot, në ‘Hip Hop’ dhe ‘Rap’ është shumë e vështirë të dallosh sa i aftë është ai që këndon, kjo për shkàk të producentëve të cilët janë shumë të zotë të mbùlojnë gabimet vokale.Visjan Ukcenaj bashkon forcat me reperin nga Kosova: Detajet nga  bashkëpunimi i tyre - Abc News

Është pikërisht LIVE ai që arrin ta bëjë diferencë, nëse një i ashtuquajtur këngëtar, pranon të këndojnë LIVE para publikut, atëherë ai ia vlen për atë fushë në të cilën është përfshírë.

Kënga “A je” është një këngë që pritet të bëhet hit vere, dhe teksti i këngës flet për një vajzë, të cilës i kushtohen disa vargje “hiç mos ta ndjejë ma e mira ti je”.  Mund të quhet si një këngë ritmike që përcjell një pozitivitet.

Visjani dhe Meritoni kanë kënduar në Soiree duke krijuar një super atmòsferë duke bërë freestyle, të cilëve ju është bashkuar edhe Meriton Mjekiqi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!