Të ftuar në seancën e ndërmjetësimit “Shihemi në Gjyq” kanë qenë dy vëllezër të cilët prej kohësh janë në konflíkte me njëri-tjetrin dhe nuk flasin.

Eduardi ka marrë një kredi prej 15 milionë Lekësh në vitin 2008 për vëllain e tij Gramozin, i cili kishte një biznes të gjësë së gjallë.

Për arsye të shumta, kjo kredi nuk është pàguar akoma dhe tani ka shkuar rreth 30 milionë Lekë.No description available.

Tani Eduardi i kërkon vëllai të tij Gramozit që të pàguajë Lekët e kredisë sepse banka po e shqétëson atë dhe se mund t’ia marrë të gjitha pronat që ka.

Në një moment në studio situata degràdoi… Të dy vëllezërit hòqën rripat e pantallonave për të gjùajtur njëri-tjetrin. Edhe fjalori i tyre degràdoi dhe dy vëllezërit u ofénduan me fjalë bànale.

Në moment ka hyrë stafi i emisionit që i ka ndàrë nga shérri, duke shmàngur kështu çdo pàsojë tjetër.No description available.

Eni Çobani: Ja të tilla janë debàtet të cilat dégjénérojnë më pas në të tilla reàgime që nuk janë normale, as etike, kërkoj ndjesë për këtë situatë të përkéqësuar.

Eduardi: Ma shkàtërròve familjen, ma shkàtërròve…

Eni Çobani: Nuk është forma e duhur me të cilën ju duhet të komunikoni, jeni vëllezër, ju lutem.No description available.

Eduardi: Ik se nuk është vëlla ky palaço.

Eni Çobani: Zoti Gramoz, ju jeni njeriu i cili në një formë apo në një tjetër e keni sjellë këtë shqetësim. E kuptoj që dhe juve iu janë bërë shumë probleme gjatë jetës, por ky bòrxh duhet larë dhe do ju lutesha shumë që të na jepnit zgjidhjen.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!