Enkelejda Kapedani u përball të hënën me kërkesën e inspektorit të lartë të drejtësisë për shkàrkimin e saj, pas videove pròvòkuese te saj në ‘TIkTok’.

Përbàllja mes palëve do bëhet në këshillin e lartë gjýqësor, ku më herët gjýqtarja ka dhënë sqarime mbi mënyrën sesi ròdhën videot në rrjete sociale.

Mësohet se gjýqtarja mohon kategorikisht të ketë llogari në rrjete socialë, jo vetëm ne Facebook por edhe në Instagram dhe TikTok.

“Videot janë personale të miat”, deklaroi gjyqtarja dhe ka dhënë më tej ndihmë për inspektorët e lartë të drejtësisë mbi personat që mund ti kenë postuar.

Ato mund ti kenë hedhur fëmijët e mi, vajza dhe djali, njëri pesë dhe tjetri shtatë vjeç, kémbéngùli gjýqtarja dhe ky versionin u shqyrtuan në fillim të javës e cila u pezùllua nga detyra.

Kapedani është gjyqtare prej vitesh dhe sëfundmi është zgjedhur nga anëtarët e gjykatës së Elbasanit edhe zëvendës kryetare.Videot në TikTok të gjyqtares në Elbasan/ Çfar - Syri | Lajmi i fundit

Disa video të saj ishin kryefjala e mediave dhe rrjeteve sociale javën e kaluar, teksa gjyqtarja shihej në video provòkuese dhe brenda zyrave ku ajo punonte.

Këshilli i Lartë Gjyqësor ditën e djeshme pranoi kërkesën e Inspektorit të Lartë të Drejtësisë për pezùllimin nga detyra deri në përfundim të procesit të gjýqtares së Gjýkatës së Elbasanit, Enkeleda Kapedani.

Ajo gjatë seancës u shpreh se videot e saj janë shpërndarë si qëllim për t’i shkatérrùar karrierën. Kapedani tha se pret prej anëtarëve të KLGJ-së gjýkim të paanshëm dhe profesional. Sipas saj, asnjëherë nuk i është përmendur emri për shkélje apo kòrrupsíon.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!