Arjan Konomi është një personazh shumë i njohur për publikun shqiptar.

Ai është bërë pjesë si opinionist në Përputhen nga ku është bërë edhe më i pëlqyer dhe i komentuar.

Mevlan Shaba dhe Ledjana Prenga kanë qenë çifti më i komentuar në “Përputhen”.No description available.

Ledjana ka qenë një ndër personazhet më të komentuar për lídhjen e saj me Mevlanin.

Arjani ka qenë një ndër ‘fansat” e tyre për këtë lidhje.

Prej kohësh ata kanë deklaruar se janë ndarë me njëri-tjetrin.

Pas përfundimit të romancës të dy kanë hedhur kunja me këngë…

Pas shumë kohe mungese Ledjana ka qenë dje prezente në turin e Prishtinës.

E ulur afër Arjanit ai shprehet se do te kënë një takim sqarues për të gjitha situatat janë shumë pyetje për tu bërë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!