E ftuar në “Top Arena” Fjoralba Ponari kalon në këndin e Antonelës dhe i propòzon kësaj të fundit të ndërrojnë rolet. Këtë rradhë “në këndin e Antonelës” intervistimi mori një formë ndryshe.

Kjo edhe për faktin se Fjoralba ka qenë moderatore pikërisht e këtij emisioni rreth tre vite më parë.

Top Arena është emisioni sportiv i dedíkuar totalisht Kampionatit Europian 2021. Përgjatë një muaji ky program do të jetë shoqëruesi ynë në këtë maratonë sportive të futbollit europian.No description available.

Të ftuar special, moviola, analizë e detajuar e çdo ndeshjeje, lojëra të shumta, si edhe dinamikat në “Trotuarin e Natës” do të jenë pjesë e mbrëmjes sonë.

Atmosfera e vërtetë sportive gjendet tek Top Arena nën prezantimin e Edi Manushit dhe partnereve të tij në skenë Alesia Bami dhe Antonela Berisha.

Fjoralba Ponari e fillon intervistën duke prekur pjesët më delikate të jetës së Antonelës, por nuk vonon shumë dhe e ç’dramatizion situatën duke e kthyer temën tek dashuria.No description available.

Për ta filluar sa më ëmbël Fjoralba Ponari i drejtohet Antoneles “Kush dashuron më mirë, burrat shqiptarë apo ato Italian?” Dhe padiskutim që Antonelën përgjigja do ishte burrat shqiptarë.

Siç e dimë Antonela është një vajzë që dhuron shumë dashuri, por këtë herë Ponari u ndal tek dashuria e saj e parë.

“Kam qënë vetëm 18vjec kur dashurova për herë të parë, e mbaj mend shumë mirë, besoj sic do kush dhe e imja ka pasur ato të vetat me alti e bassi/ulje e ngritje.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!