Ngjàrje të njëpasnjëshme po ndodhin ne ‘PërPuthen Tour’, duke marrë parasysh faktin qe sot ishte vetëm dita e parë e audícíoneve.

Është Shqipja ajo që shpesh térheq vëmendjen e ndjékësve të saj por këtë radhë jo vetëm fansave por edhe mediave me deklarata të forta, shpérthýese LIVE në rrjete sociale.

Ajo ishte duke drekuar me bashkë-konkurrentet e tjerë te ‘PërPuthen’ dhe për një moment shkëpùtet dhe kujton momentet e saja “te pakta si konkurrentë” në ‘PërPuthen’.No description available.

“Ja ku jam, ndodhem në vendin e krímit, ku… Këtu jam takuar për herë të parë, më saktë kam ngrénë darkë për herë të parë me…” Dhe nga kamera ajo e sjell ga ish-konkurrentet dhe i drejtohet atyre me radhë, ndërkohë që secili një nga një mòhojnë me gisht dhe me fjale “jo”.

I vetmi qe vihet në “síklet” dhe ngrihet nga tavoline me pjate në dorë duke qeshur është Mevlani dhe të gjithë e pohojnë njëherit.

Është Olsa ajo që ndërhyn dhe i drejtohet Mevlani qe si la të qetë një herë, as duke ngrënë “hajde gëzuar një herë, audicionet e para i nisëm, kështu që gëzuar.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!