Antonela, ish-konkurentja 25-vjecare e Për’Puthen, tashme ka lidhur kontratë me Top Channel dhe më konkretisht me programin e njohur “Trotuar” dhe ‘Top Arena’.

Në rubrikën e ‘Trotuar’ po flitej për temën “pushimet single apo çift” dhe ajo që ngjalli debàte të shumta ishte pohimi i Antoneles me eksperiencat e saj në Itali.

Në një moment diskutimi me Shqipen, Antonela i ndalon fjalën kësaj të fundit dhe fillon të shpjegojë se si vellai i tij e ka “pérdorur” atë dhe motrën e saj për të kàpur” femra në Milano.

No description available.

Antonela, siç tashmë e dimë, ka kaluar një pjesë të jetës së saj në Itali, bashkë me familje dhe më pas është pranuar në ‘Për’Puthen’ ku edhe tashmë është pjesë e ekranit.

“Ka meshkuj që janë çift pastaj mund të themi që janë më të spikatur nga femrat. Do ju jap një shembull…Vëllai im i madh, më ka përdor mu dhe motrën time që jemi super yje, të dalim n’Milano se do zë femra…dhe femrat pas tij, ja, ky paska lekë thonë, se meqenëse këto dyja janë të mbajtura, na shohin ne…”

“Gruaja/burri ideal është gruaja/burri tjetrit” mbyll debàtin, partneri në skénë i Manushit, Ervin Kurti.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!