Të ftuar në ‘Shqipëria Live’ ishin ish-konkurrenti i ‘PërPuthen’, Graciano Merkaj, gazetarja   Adela Sorollari si dhe te ftuar virtualisht Arsim Abduli dhe Almend Kreku gjithashtu ish- konkurrentë të PërPuthen rinorë.

Ish-konkurrentët dhe gazetarja diskutojnë për “PërPuthen +40” sesa reale janë lídhjet dhe deklarimet që po ndodhin në program.

Sipas tyre zonjat në fjalë janë shumë mëndjehapura, tolerante e sidomos Gilberta, e cila u deklarua për Ilirin pak kohe më parë, dhe anasjelltas.No description available.

Komentohet shumë puthja e rrémbyer e tyre, e cila i ngjason më ato puthjet e filmave turq, çdo hap i hedhur mes tyre ishte i përllogaritur dhe i matur, e ndërsa edhe vetë puthja ishte me ndrojtje.

E ndërsa për çiftin +60 Shqipja dhe Giussepe, ende të padeklaruar në program, mendojnë se nuk janë gati akoma, nuk kanë atë sigurinë ndaj njëri-tjetrit.No description available.

Çimi dhe Stela, çifti dytë i deklaruar në PërPuthen, nuk duken shumë real sipas tyre, pasi shpesh u diskutua se çifti në fjalë mund të jenë njohur më përpara dhe mund tjetër planifikuar fundi tyre.

Ndalemi pak edhe Linda dhe Samiu që shihen të jenë drejt hapit të madh të deklarimit më njëri tjetrin e ndërsa për Linditën ende nuk kemi një kandidat perfekt për të, ajo ndodhet mes Armandos dhe Oltit, shpresa ka edhe për Luanin…

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!