I ftuar në Top Arena, Riniani ka një përballje tek “Këndi i Antonelës” ku kjo e fundit i bën pyetje nga publiku.

Antonela : Thuaji Rinianit sa ka qenë shuma më e madhe që të kanë futur tek brekët kur ke punuar si stríptist në Itali?No description available.

Riniani: Nuk kishim kontakt me klientin, por kisha thjesht një rrogë baze e jo bakshishe e kështu gjërash.

Pak minuta më vonë, pas disa pyetjesh të drejtuara nga publiku por nëpërmjet Antonelës, Manushi ndalon intervistën dhe kthehet nga Kostandini.No description available.

Manushi: Mund të bëj një ndërhyrje? Ma hutove Kostandinin dhe ai në vend që të shohë ndeshjen po ju sheh ju, Ore Kostandin…

Kostandini: Do të doja të bëja një pyetje meqë mu dha fjala, Rinain, nëse do ishe ende stríptist dhe do vinte Antonela në klub, ti çfarë do bëje?

Riniani: Do bëja spektakël vetëm duke parë Antonelën, pra do ishte diçka private por gjithmonë duke ruajtur etikën.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!