I ftuar në ‘Top Arena’, Rinian Leka shikon për herë të parë LIVE Alsia Bamin dhe shtànget para bukurisë së saj.

Këtë detaj e véren Edi Manushi, i cili i kërkon Rinianit t’i tregojë publikut sesi është moderatorja bukuroshe LIVE.No description available.

Alesia Bami është një nga ish-velinat e komentuara të ShowBiz-it shqiptar, e cila tashmë është në grupin e prezantueseve të programit e “E Diell” dhe ‘Proçesi Sportiv’ në “Top Channel” dhe momentalisht bashke prezanton me Edi Manushin në Top Arena.

Kjo e fundit sfilon në studio krah Rinianit dhe kur mbaron shprehet se “nuk duam ta ndajmë nga e dashura meqë nuk e ka as afër.”No description available.

Riniani: Mendoj se bukuria e Alesias nuk ka nevojë që unë ta përshkruaj…

Alesia: E kam çik të vështirë se mos e ndaj nga e dashura!

Riniani:- Jo, jo, jo nuk është ky problem. Manush doja të thoja diçka, po ti kishte shtuar edhe dy shkallë të tjera do më dukej vetja si në San Remo.No description available.

Manushi:- E di se ke të drejtë ti, pasi edhe ti po më dukesh si një këngëtar Italian për momentin, ma kujto emrin…

Riniani: – Italian?

Manushi:- Publiku ju ngjan me një këngëta Italian Riniani?

Pobliku njëzëri: Poo!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!