Arjan Konomi shfaqet ne video i ulur krah Teas dhe kjo gjë i térheq vëmendje vetë autores së programit programit ‘PërPuthen’ Olsa Muhametit.

Ndërkohë që e gjithë trupa e programit ‘PërPuthen’ janë rrugës për Durrës, nuk mungojnë videot apo ‘selfiet’ e bëra nga protagonistet e programit.

“Ky turi po na kujton kohët e gjimnazit, apo jo moj Bora? Sa te heshtur… Arjan, prapa Shqipes e krah Teas, do të thotë diçka kjo apo jo?”

Mos të harrojmë se sot protagonistet e ‘PërPuthen’ janë në qytetin bregdetar të Durrësit, na presin plot surpríza të bukura.

Të gjithë pjesëtaret e programit na mbajnë të azhurnuar LIVE me video e foto të çastit për të gjithë ato që nuk kanë mundësi të jenë në Durrës sot.

“PërPuthen on tour, Sot në Durrës. Hajde mblidhemi…” bën thirrje nëpërmjet rrjetit social ‘Instagram’ autorja e PërPuthen’ Olsa Muhameti.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!