Moderatorja Alesia Bami, teksa zbret shkallët péngohet dhe për pak desh rrézohet, por fatmirësisht nuk ndodhi kështu!

Pranë saj ndodhej moderator dhe autori i ‘Top Arena’, Edi Manushi ku nuk ia léshoi dorën për asnjë çast, madje as nuk pranoi ta quante rrézim dhe i dha kurajo Alesias nëpërmjet duartrokitjeve të publikut.No description available.

Pavarësisht faktit se kjo e fundit e mori me shumë sportivitet dhe të qeshura ndodhinë e shkaktuar në shkallët e skénës, në hyrje të programit.

“Syri i keq”, tha ajo, teksa qeshi pas këtij íncídenti që shumë shpejt u bë víral në internet.No description available.

Edi Manushi: “Live! Për pak incident, kurajo për Alesia Bamin, ky është Live, i ka të bukura këto, e madhe sot…”

Mes shumë duartrokitjesh dhe buzëqeshjes nga ana e Alesia Bamit dhe Edi Manushit, kjo e fundit hap emisionin plot entuziazëm:No description available.

“Mirëmbrëma nga një hapje ndryshe sot, duket edhe nga rrézimi im, përveç kësaj kemi një mbrëmje ndryshe nga…”

Atë e ndërprét moderator Manushi duke thënë “Nuk pati rrézim, nuk pati…”, pasi nuk do të dëgjojë fjalën rrézim, për të nuk ishte as íncídent e jo më një rrézim, për më tepër ju ftojmë të ndíqni videon e plotë më poshtë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!