Flitet se Fation Kuqari dhe Tea Trifoni janë parë shpesh në shoqërinë ë njëri-tjetrit kohët e fundit, duke frekuentuar jo vetëm jetën e natës nëpër mbrëmje e disko por edhe nén rrezet e diellit.

Është Tea ajo që ka zbùluar me ‘InstaStory’ e saj në instagram “profesionin” e ri të Fatjonit. Në viedon e hédhur në Instagram te saj Tea nxjérr  Fatjonin, hipur mbí një motor uji, në këmbë me një shkop dhe çékan në dorë.

Motori është i hapur, siç duket mund ti ketë bërë një défekt dhe ky i fundit po mùndohet të dalë nga situata, ose ndoshta, me shumë mundësi, thjesht po ndihmon në vendosjen e kufijve në bregdet.Edhe keto po behen Çift, Tea Trifoni hedh dyshime per lidhje me Fatjon  Kuqarin?! - YouTube

Dhe sigurisht Fationi do reàgonte në rrjete sociale, ku me anë të Instagramit të tij, në InstaStory ai ia kthen Teas me të qeshura “pa punë mos të mbetemi, hahahaha”.

Shihet qarte se Fationi ka një tërhéqje te madhe ndaj motorëve të ujit nga ku shpesh poston neper rrjete sociale video me po të njëjtin motor.

Mos të harrojmë faktin se mes Teas dhe Fationit ka nisur një miqësi tejet e ngushtë, ndoshta për shkàk të programit ato janë shumë shpesh pranë njëri-tjetrit duke shkëmbyer buzëqeshje dhe shpesh batùta…No description available.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!