Tea Trifoni, ish-konkurentja e ‘Për’Puthen’, e ftuar në ‘Top Arena’, foli për jetën e saj private, për pushimet verore dhe për bizneset.

Edhe pse ‘Top Arena’ është emisioni sportiv i dedikuar totalisht Kampionatit Europian ‘Euro2020’ ku përgjatë një muaji ky program do të jetë shoqëruesi juaj në këtë maratonë sportive të futbollit evropian.

Edhe pse Tea thekson shpesh faktin që nuk ka shume informacion mbi futbollin, ajo përsëri gjen guximin dhe pranon sfídat gjatë programit.No description available.

Alesia Bami, partnerja në skénë, e Edi Manushit i drejtohet Teas me pyetjen se si po i kalon këto ditë vere, të nxehta…

Tea:- Në plazh, në diell duke e rrezitur…

Alesia: Bizneset që i parashikoi astrolgia, kur do të marrin jetë?

Tea: Besoj avash, avash…No description available.

Alesia: Me dashurinë?

Tea:  Po i pres, jam duke i pritur

Alesia: Pas tre muajsh?

Tea: Po kalojnë ditët, kanë mbet vetëm dy muaj e gjysëm, duhet të fillojmë audicionet ne Manush, që përzgjedhim kandidatët më të mirë, të zgjedhim biznesin e duhur…

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!