Melisa ishte sot ftuar sot në ‘Top Arena’, nga vetë partnerja në skenë e Edi Manushit, Antonela Berisha.

Ajo bën një hyerje madhështore në skenë por harron një detaj të rëndësishëm të veshjes së saj.

Ajo ka veshur një fund tre cereksh me kuadrate, dhe një bluzë bust, shumë të shkurtër.

Gjatë hyrjes në skenë, pas thirjes së emrit nga Antonela dhe publiku njëzëri, Melisa shpërqendrohet dhe nuk e sheh veten se është zbuluar, ka levizur busti.

Është Antonela e cila, me zë të lehtë i thotë Melisës “bluza” dhe kjo e fundit pa rënë në sy, rregullon bustin por duket se e gjithë nata do I shkojë duke e rregulluar pasi, në veshjen e saj kishte një problem dhe bluza nuk po qëndronte siç duhej.

“E veshur sikur ka ardhur nga një zyrë shteti, mos kë filluar gjë punë në ministri?” pyet   Manushi me buzën në gaz Melisen.No description available.

Melisa: Jo Manush, por jemi me burrë, duhet mu ruajt pak.

Siç duket, Andi ishte prezent në prapaskene  dhe kjo e vë në síklet Melisën me veshjen e saj, pasi i mungonin edhe të brendshmet.

Ky detaj binte në sy që në hyrje të Melasës ne studio e deri në ndalesën e parë për reklama televizive. Më pas çdo gjë shkoi siç duhej dhe Melisa qëndroi shumë e lirshme gjatë pjesës së mbetur të emisionit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!