Rreth dy muaj më parë, gjatë programit së ‘PërPuthen+40’, Luljeta, 65 vjecarja ish konkurrente në program, merr guximin të bëjë një këngë dhe për këtë kërkon bashkëpunimin Çimit.

Çimi pak ditë më parë u deklarua për Stelën dhe kjo e fundit për të, ndaj sipas rregullave të programit, stafi zgjedh disa nga pyetjet më interesantë nga publiku drejtuar çiftit në fjalë.

Një ndër ato pyetje ishte përmendja e këngës së tij me Luljetën, madje duke e cilësuar si diçka të tmerrshme, “kush ta dha idenë për atë këngë se ishte e tmerrshme?”No description available.

Sapo Bora, moderatorja e programit, lexon pyetjen ai ténton ta marrë situatën sa më me sportivitet dhe shfaqet i penduar për këngën e publikuar, sipas tij çdo gjë ndodhi aq shpejt saqë as vetë nuk e kuptuan sesi ndodhi.

Çimi: S’kam kënduar ndonjëherë në jetën time, as nuk besoj se do këndoj më pas asaj kënge, nuk e kuptuam as vetë atë që bëmë, kështu që i kërkoj falje publikut.”Ma jep, sta jap” Kënga e konkurentëve të “Përputhen 40” revolton  producentin e njohur: Degjenerimi ka kaluar kufinjtë - Fast News Albania

Me pas Bora, ndryshon pyetje me pretekstin se kjo temë është prékur edhe më parë dhe është shpjeguar nga të dy protagonistët e këngës sesi erdhi ideja për ta krijuar e më pas për ta publikuar në YouTube, madje duke realizuar edhe videoklipin me konkurrentet e tjerë të ‘PërPuthen+40.

Le të themi se kjo këngë u bë që të mbetej kujtim diçka e bukur dhe me atmosferë pozitive për konkurrentet e programit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!