Sot në ‘PërPuthen+40’ u zhvillua mes Luanit dhe Linditës ishte një nga më të veçantët në emision.

Dy karaktere të kundërta në një takim, të cilët ndanë edhe disa informacione intíme me njëri-tjetrin.

Një deklaratë e papritur në të njëjtën kohë edhe e çuditshme ka ndodhur puntatën e sotme në Për’Puthen +40.No description available.

Gjatë takimit, Lindita nuk kishte si të mos provòkonte Luanin, e cila iu afrua.

Në takimin me LInditën, Luani ka pranuar se ka 7 vite që nuk ka pasur asnjë marrëdhënie íntíme me një femër tjetër që pas ndàrjes së fundit.

Ai gjithashtu tregon arsyen se përse i ka ndodhur kjo.

Luani: Po përse u vonove? Lindita: Pse nuk e vë re? Luani: Jo nuk po e vë re. Lindita: Se jam bërë pjeshkë për ty pra. Të pëlqen aroma ime? Luani: Është shumë e mirë, më pëlqen.

Lindita: Kur ka qenë lídhja jote e fundit? Domethënë që ke 7 vite pa kryer edhe marrëdhënie? Luani: Para 7 viteve. Ehh ashtu është atje, është e vërtetë, sepse nuk ka vajza. Sapo mbarojnë gjimnazin ato largohen drejt qyteteve të tjera. Vajzat në atë moshë nuk do krijonin diçka me mua në këtë moshë.

Pas takimit, Luani ka kërkuar që ta shoqërojë për në shtëpi Linditën dhe kjo e fundit ka pranuar.

Ndërsa shkonin për në shtëpi, Lindita e cila shquhet për tipin e saj të hapur ka kërcyer në mes të rrugës.

Luani ngríti volumin nga makina ndërsa e shoqëronte me duartrokitje.

Lindita shfaqej e qeshur ndërsa argëtohej nga jashtë makinës duke bërë lëvizje pròvòkuese.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!