Lindita, bukuroshja 42-vjeçare, e cila ende nuk po gjen kimi me asnjërin nga zotërinjtë në programe, ka filluar të marrë propòzime të çuditshme nga mosha shumë më të vogla se ajo e së fundmi edhe nga mosha shumë më të mëdha se ajo.

Bëhet fjalë pikërisht për Giussepe, italiani i cili hyri në program për ish-konkurenten Luljeta, e që se fundmi shfaqi një simpati të madhe për Shqipen, ku téntoi edhe ta puthte gjatë programit.Giuseppe fut në sherr Luljetën me Shqipen? - Përputhen +40, 1 Maj 2021 - YouTube

Javën e kaluar, Giussepe kishte takim me Shqipen dhe ky i fundit dukej pak i tërhéqur mbrapsht nga fjalët e thëna në fillim për Shqipen, aq sa kur Shqipja i shprehu dashurinë, Giussepe u step dhe kërkoi më shumë kohë.

Siç duket, në kokën e Giussepes paska qenë Lindita, e cila në moshë është më shumë se dyzet vite më e vogël.

Pasi Giussepe e ka deklaruar moshën në prapaseknë në një debàt me vajzat e programit, dhe çdo gjë është filmuar dhe postuar nga Iliri.

Giussepe shpreh pëlqim për Borën gjatë videos dhe pasi shikon kamerën e Ilirit ai rrëfen se nuk mund ta pëlqejë fizikisht por si një person të arritur në jetë pasi ai është i moshuar e Bora shumë e re për të.Giuseppe i ashpër: Boll se me çmendët… - Përputhen, +40, 3 Qershor 2021 - YouTube

E ndërsa puntatën e sotme, ky i fundit mendoi se mosha është vetëm një shifër, por që në fakt për Linditën jo.

Ajo ka shprehur gjatë takimit me Dashin se nuk është e dhënë pas djemve të rinj, madje ka pëlqim për meshkujt më të mëdhenj se ajo në moshë.

LIVE në studio Giussepe i kërkon një takim Linditës dhe kjo e fundit e refùzon kategorikisht duke i thënë se “ti je në moshën e babait tim dhe unë nuk mund të dal në takim me ty.”

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!