Ledjana Prenga ka bërë një deklaratë shumë të fortë duke thùmbuar drejtpërdrejt Mevlanin.

Ish-konkurrentja e ‘Për’Puthen’ nëpërmjet një postimi ka reàguar shumë ashpér duke shkruar:

“Nuk ngríhet asnjëherë imazhi yt duke ulur imazhin e tjetrit, aq më pak duke u víktímízuar. Kjo është drejtësia juaj, që flisni në emision për mua dhe unë që duhet të isha prezent për t’i sqaruar gjërat nuk më fton njeri.

E nëse unë paskam shkuar për famë dhe jam shtirur, pyes veten po të tjerët për çfarë? Për klikime këngësh? Me cilin shpirt e shkruajte këngën time se e vërteta është ndryshe”.

Ndërkaq Mevlani ka reàguar duke i kthyer përgjigje Ledjanës në një postim në instastory duke thënë që kjo ishte një spròvë nga Zoti për të vërtetuar se njerëzit besnikë janë të paktë.

“Njerëzit për të ngritur vlerat e tyre mundohen të ulin ty poshtë dhe mundohen të bëhen ato më të mirë se ti! Mos harroni o miq se nuk ecet përpara duke shfrýtëzuar të tjerët! Sa vlen besnikëria dhe dinjiteti i njeriut nuk vlen asgjë në këtë jetë. Shumë persona mi dha Zoti në spròvë për të kuptuar që njerëz të besueshëm ka shumë pak”, shkruan Mevlani.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!