Erik Lloshi është shprehur shpesh i révòltuar me këngëtarët e rinj, pa asnjë talent, që kanë pùshtùar industrinë muzikore.

I ftuar ditën e sotme në emisionin “Abc e Pasdites”, ai tha se shumë këngëtarëve të famshëm u bëhen hapur vjédhje dhe asnjëri nuk flet.

Eriku tregoi se ka shumë këngëtarë të rinj, me vetëm dy këngë, që këndojnë në lokale të ndryshëm dhe përfitojnë në kurríz të emrave të mëdhenj.

S'kam marrë mbështetjen e duhur për kontributin tim" Erik Lloshi: Kam menduar largimin nga vendi - Abc News

“Vjen dikush del nga híçi dhe merr një çmim më të lartë se sa ne dhe këndon dy këngë, që nuk janë as këngë, por më fal për shprehjen janë bàstàrde komplet dhe në fund këndon këngën e Valbonës, Aurelës, të Anxhelës, të miat. Në bazë të kësaj kjo është një vjédhje e hapur dhe asnjë nga ne nuk ndihet.

“Ai shkon fiton në kurrizin tonë. Mund të bësh covera, por nuk fiton. Kur merren të drejtat autoriale në Youtube lekët i kalojnë atij që ka bërë këngën dhe jo atij që bën coverin. Kur dikush nuk vlen për këtë gjë, atëherë unë bëhem shumë nérvoz”, u shpreh Eriku.

Më herët Eriku ju bëri thirrje të gjithë këngëtarëve ne emër që mos të shkojnë për të performuar në vendet ku performojnë edhe këta “këngëtarë të rinj”, që sipas tij janë hàjdut.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!