“Unë jam Juli nga Shqipëria, që kam kuptuar se nuk ka rëndësi sa i pasur apo i varfër je në jetë, por sa mirë kalon”, kështu u prezantua Juli për herë të parë kur hyri në ‘PërPuthen’.

‘Njëri nga personazhet më interesante të edicionit të dytë të ‘’Për’Puthen’’ pa dyshím ishte ai.

Jeta që bën është e veçantë, vetmitare ndonjëherë, por e pasur me surprízat dhe njëhsimin me natyrën, e megjithatë nuk e bën kjo jetë të veçantë si shqiptar apo si udhëtar. Të veçantë dhe një pasuri të rrallë e bëjnë fjalët që thotë, e sidomos, perceptimi i realitetit tonë.No description available.

Ish-konkurrenti në një kohë të shkurtët u shndërrua në një personazh të dashur për publikur dhe edhe pas mbyllje së programit interesimi për të vazhdon.

Së fundmi në rrjetet sociale ai ka bërë një postim ku nuk ka munguar si gjithmonë dikush që bënë komente negative.

‘‘Kontroll te çmendina ke bërë zotëri’’?, shkruan ndjekësi negativ, të cilit Juli ia mbylli gojën duke i kthyer komentin epik si më poshtë:No description available.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!