Ish-konkurrentja e programit “Për’Puthen” Jasmina Kadriu, e cila doli nga program çift me Andi Artanin dhe pa kaluar edhe një muaj u ndanë nga njëri-tjetri.

Shkak për ndarjen e tyre mendohet të jetë këngëtarja e njohur Diona Fona, kjo sipas vetë deklaratave te Jasmines nëpër rrjete sociale.

Shihet se mes Andit dhe Diones ka pasur një bashkëpunim në projektet e kësaj të fundit, nga ku Andi, parmës një postimi në Instagrami ka uruar që suksesi ta ndjékë kudo që ajo shkon.

E ndíkuar apo jo nga ndàrja, Jasmina shihet te shpërndajë ne ‘InstaStory’ një foto të pasaportës së saj me mbishkrim ‘Sunday’.

Siç shihet, planet e Jaseminës janë lëvizja jashtë territorit te Shqipërisë, ajo po kërkon të gjejë kohë për vetën dhe jo vetëm pasi ne ‘Story’ e saj shihen dy pasaporta gati për tu hédhur në veprim.

Me sa duket,  destinacioni i vend-mbërritjes do te jetë “sekret” për pak kohë, kjo vërehet ne postimet e Jasmines, nga ku ndjékësit e saj e pyesin për vendndodhjen dhe ajo vendos një ’emoji’  duke mbyllur gojën, por harron detajin e videove me ndërtesat e mrekullueshme te Turqisë.

No description available.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!