Jasmina Kadriu, ish-konkurrentja e ‘PërPuthen’, e cila doli çift me Andin nga program, por shumë shpejt marrëdhënia e tyre u shkëput.

Sipas Jasminës, Andi nuk qëndroi besnik dhe nuk e informoi për projektin e tij me Diona Fionen dhe që së fundmi ajo vërtetoi faktin se mes Andit dhe Fionës kishte diçka më shumë së thjesht bashkëpunim në projekt, sipas saj ato frekuentoheshin bashke.

E ftuar në ‘Top Arena’, Jasmina jep deklarata të forta e sidomos për Andin, pasi siç duket as Jasmina as publiku nuk e harron për asnjë sekondë marrëdhënien e tyre të dashurisë.No description available.

Në këndin e Antonelës, Jasminës i drejtohen pyetje nga publiku ku kjo e fundit është e detyruar në një farë mënyre ti përgjigjet sa më koncize.

Gjate intervistës ajo përshkruan dragoin e bërë tatuazh një ditë me parë në kurriz e më pas ndalojnë tek Andi.

Antonela: Çfarë ndodhi mes teje dhe Andit?

Jasmina: Na la! Iku me të shumtit! Se bëj shaka, mes Andit, asgjë. Ndodhi një asgjë e madhe.No description available.

Antonela:- A është e vërtetë që Andi të la për Dionën siç edhe thuhet, apo ishte thjeshtë një xhélozi e jotja?

Jasmina: As e para, as e dyta, asnjëri nuk la asnjërin. Në qoftë se do e marrim nga këndvështrimi im unë mund të them se e lashë më një mesazh, nëse do e marrim nga këndvështrimi i tij ai mund të thotë që e lashë sepse ishte xhéloze.

Antonela:A mendon se të përdori Andi ty për vëmendje?

Jasmina: A është vështirë për tu kuptuar? PO!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!