Kohëve të fundit, konkurrentët e emisionit të dashurisë “Për’Puthen”, janë ata që po komentohen më së shumti.

Duket se asnjë lídhje e tyre nuk doli reale, duke filluar nga Tea dhe Andi që dolën të parët si një “çift” nga aty.

Së fundmi ish-konkurrenti Princ Mile zbuloi se ai dhe Aristela kanë thýer rregullat gjatë kohës që ishin në program, duke u takuar dhe jashtë tij. Sipas Princit, Aristela ka qenë duke bërë lojë.Nuk kam ndjenja të forta" Aristela refuzon Princin - Gazeta Online INSAJDERI

“Unë dhe Aristela thyem disa rregulla të programit. Përpara deklaratës time ishim më të avancuar në màrrëdhënie, dilnim dhe jashtë programit, prandaj nuk hezítova të deklarohesha. Pas deklaratës time Aristela u ftoh shumë me mua, mendova se ishte një lojë e Aristelës dhe ma vërtetoi.

“Dje që ishte në emision tha pëlqimi im nuk është më. Përderisa në një kohë kaq të shkurtër, se kemi shumë pak që kemi dalë nga emisioni, pëlqimi i saj nuk është më. Aristela me pak fjalë kërkonte një djalë që të ishte i deklaruar dhe e arriti atë, kaq”.

“Historia para deklaratës ka qenë shumë e vërtetë, por pas saj ndodhi një shkëpùtje. Blerimi nuk ka ndikuar në marrëdhënien tonë”, shtoi ai.

“Ai më thoshte mos u nxíto, po gabon, unë nuk e kam besuar. Çdo gjë ishte një lojë e Aristelës, se besoj se ka pasur pëlqim. Unë kisha për të, shumë. Sa më shumë afrohesha unë, ajo largohej. Erdhi dita që m’u vërtetua se ishte 100% lojë”, tha Princi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!