I ftuar në “N’Kosovë Show”, Lulzimi, ish-konkurrenti i PërPuthen’ i martuar më një shqiptare lindur e rritur në Norvegji.

Moderatori i programit e pyet disa herë nëse Lulzimi ishte treguar i sinqertë apo jo dhe ky i fundit pohonte që po.

Në atë moment në ekran shfaqet videoja e gruas se tij, shtatzënë, në muajin e shtatë dhe Lulzimi trondítet dhe kërkon që të ndërpriten xhírímet.Kërkoi nuse në emision Përputhen & Its my love - Luli i martuar që dy vite  - Gazeta Express

Moderatori nuk pranon që xhírímet të ndërpríten, madje ngríhet dhe del na skéna për të ftuar në studio bashkëshorten e ligjshme te Lulzimit.

Lulzimi konfirmon para kamerave e vajza shtatzëne e sjellë në program është gruaja e tij, martuar në gjendje civile rreth një muaj më parë.

Ai pohon që me zonjën është në një lídhje 2-vjeçare e më shumë, pranon të jete babai i fëmijës që partnerja e tij ka në bark dhe gjithashtu rrëfen se çdo gjë e ka bërë më dijeninë e gruas së tij dhe jo vetëm.Modeli nga Kosova drejt një romance të vërtetë në 'Përputhen'?

Kjo e fundit ka pranuar, duke pasur besim të plotë tek Lulzimi, duke ditur qëllimin e tij për hyrjen në program, ku sipas dyshes, kjo hyrje e tija do ndikonte në karrierën e tij profesionale.

Ajo që ngriti peshë mediat e portalet e ndryshme, madje fansat dhe ndjékësit e zjàrrtë të këtij programi ishte fakti se stafi i “PërPuthen” ishte në dijeni të plotë të situatës dhe përsëri pranuan, sepse sipas Lulit ata kishin nevojë për një show-man siç ishte ai.

Shiko videon më poshtme nga minuta 30-të deri në fund teksa ai e konfirmon atë vetë…

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!