Gjatë takimit të kësaj jave, protagonist ishin Iliri dhe Gilberta, ku të dy na dhuruan shumë emocíone pozitive me shkëlqimin e syve të tyre.

Takimi i tyre u realízua në një nga restorantet e Tiranës, ku ata po drekonin dhe po shkémbenin mendimet dhe të pathénat e këtyre tre javëve që ata “nuk kanë folur” bashkë.

Në një moment, ai ndalon së foluri dhe i rrémben një puthje në buzë Gilbertës.No description available.

Kjo e fundit edhe pse me ndrojtje, nga brenda është tejet e gëzuar për hapin që hodhi Iliri kundrejt saj.

Ky detaj diskutohet shumë në studio, pothuajse të gjithë e príten me shumë dashuri atë puthje të marrë nga Iliri, por ajo që u prék dhe nuk e mòhoi ishte Linda.

Linda u ndje e pérdorur nga Iliri, kjo për faktin se në takimet e patura javët e kaluara Iliri me Lindën, u duk dhe u pohua nga të dy se mes tyre paska një kimi.No description available.

Por siç duket, të paktën nga ana e Ilirit, paska qenë një ndjenjë “e impònuar” nga distancohemi i Gilbertës ndaj tij.

Situate degràdoi në debàte të àshprà në studio, pasi Linda po ndihej shumë kéq nga Iliri, nga màshtrímet e tij me dhurata e dedíkíme këngësh apo edhe me takimet e një pas njëshme që ndodhën mes tyre.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!