Një lùftë e madhe po ndodh mes dy zotërinjve të ‘Për’Puthen+40’ dhe secili nga ata po bëjnë cmosin që të fitojnë “përputhshmërinë” me Shqipen.

Në një moment, kur të gjithë po i thonin se ishte Rolandi ai i cili fitoi sfídën e ngrítjes në peshë të Shqipes.

Giuseppe e pranon faktin që Rolandi është i palestruar, merret me stërvitje etj. “Por une jam i stërvitur në kokë” thotë më tej Giuseppe.

“Unë të puth në gojë ty përpara gjithë Shqipërisë” i thotë bindshëm Giuseppja Shqipes.

Nuk vonon shumë dhë Giuseppe reàgon furíshëm, ngríhet nga vendi i tij dhe shkon të puthë Shqipën në buzë.

Ai nuk arrin ta puthë dot pasi Shqipja e refùzon ta bëjë dicka të tillë, dhe për të dalë nga situate ai vendos dorën e tij mbí buzët e Shqipes dhe puth dorën.

Është Rolandi ai i cili nuk reàgon shumë por preferon të shohë reàgimin e Shqipes.

Ndërkohë Arjani, opinionisti i programit, i drejtohet Shqipes: Ke thënë gjithmonë se Rolandi është fjalë pak dhe vepron pa u ndjerë, po fakti që Giuseppe reàgon furishëm, të pëlqen?

Shqipja:  Jo, nuk më pëlqejnë aspak gjéste të tilla, e sidomos në publik…

Giuseppe: Takimin tjetër do të të puth para të gjithë Shqipërisë. Do që tani ti, të puth që tani. Hajde o Shqipe…

Rolandi: Je maníak séksùal. Hajde. Shqipja flet me mua dhe i ka sytë nga Giuseppe. Edhe një ditë, e takova rastësisht tek kinema Agimi. Ishte me çunin e hallës dhe meqë doli aty tha ika, ika se kam një shok që më pret aty.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!