Fation Kuqari ka lidhur kontratë me Ora Sport Euro 2020, si moderator i emisionit në bashke prezantim me Albanën.

E ftuar në studio ndër të tjerë ishte edhe ish-konkurrentja e Për’Puthen Tea Trifoni. Kjo e fundit përveç prezantimit në hyrje të emisionit nuk iu dha mundësia të komentonte më tej gjatë 1 ore e 40 minutave.

Kur iu dha fjala nga prezantuesi Fation Kuqari, Tea u shpreh se nuk kishte shumë lídhje me futbollin.No description available.

Nga kjo arrijmë të kuptojmë arsyen se përse gjatë emisionit nuk iu dha fjala më shumë se 20 sekonda në total.

Por cila ishte arsyeja e vërtetë e ftesës së Fationit ndaj Tea Trifonit? Mos ndoshta kishte nevojë për një figurante në program, pasi ia vlen të theksojmë faktin se Tea është një vajze mjaft fotozhenike, sidomos tani pas ndërhyrjes me balonin gastrit, nga ku kjo e fundit guxon më tej me veshjet e saja dekolte.No description available.

Në fund të emisionit  fjala i takon Teas, në 1 orë  e 38sec.

Albana:- Ti japim fjalën Teas për parashikimin e saj..

Fationi:- Me aq sa dëgjove ti këtu…No description available.

Tea:- Jo, unë vetëm me intuit, se ndeshjet nuk i kam parë, Uellsin nuk e kam dëgjuar kurrë të jetë një skuadër shumë e përmendur, kashtu që se besoj kurrë, pra ka përparësi Zvicra. Danimarkën dhe Finlandën i vendos të barasvlershme në nivel dhe…

Albana:- Mes Zvicrës dhe Uellsit, Zvicrën e shqiptarëve për ta mbyllur.

Ne fund, prezantuesja e merr fjalën nga goja Teas dhe gabon në parashikim pasi Tea e kishte parashikur të parën Zvicrën dhe e treta e paparashikueshmja mbeti (Rusi-Belgjikë).

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!