Dashi, hyrja me e re ne ‘PërPuthen+40’, vetëm 33-vjeç pati një tërhéqje te menjëhershme nga Lindita.

Kjo e fundit stilohej nga Dashi, madje edhe sot veshja e Lindites ishte e stiluar nga ai. Ato takofshin jashtë shpesh por gjithnjë për arsye pune.

Stilisti shume i njohur Dashi, është ne marrëdhënie pune me femra te ndryshme dhe Lindita nuk e kushte besuar kurrë se ky i fundit do guxonte te hynte ne program posaçërisht për te.

 

Dashi i kishte shkruar edhe ne rrjetin instagram Lindites duke kerkuar mundesine qe te njihej me te, por nje nga rregullat kryesore te programit eshte qe njohjet te jene vetem brenda per brenda konkurenteve te programit.

Nga mosha qe ka Dashi, e mendonte te pamundur pranimin ne program, por insistimi i tij për njohjen e mëtejshme te Linditës ishte aq e madhe saqë vete produksioni beri te mundur qe dashi te ishte konkurrent si gjithë te tjerët dhe pretendent për tu bere çift me njërën nga zonjat, pasi nuk i dihet ende nëse deri ne fund te emisionit do vazhdoje te ketë te njëjtin mendim siç ka edhe sot për Linditën.

Gjate takimit 4minutesh, Lindita e pyet Dashin nëse do vazhdoje te kujdeset per stilin e saj edhe nëse mes tyre do ketë një përputhje deri ne fund te programit.

Dhe ky i fundit ia kthen me një buzëqeshje te ëmbël qe jo vetëm do kujdesesh siç kishte bere deri me tani por do ta kthente atë ne një modele te vërtete.

Fillim i ri për Linditën pas një zhgénjimi nga disa prej zotërinjve pretendente ne studio e sidomos nga Cimi.

Por presim si do reagojë Çimi pas hyrjes se Dashit ne program. Kujtojmë se edhe Lindita hyri me qëllime te sakta për njohjen me Çimin dhe rrugës ndryshoi drejtim. A do ndikoje hyrja e re mes çiftit Stela-Çimi? Kjo pritet te shihet ne emisionet ne vazhdim.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!