James dhe Chloe Lusted janë shpallur çifti i martuar me diferencën më të madhe të gjatësisë, rreth 60 cm.

Ata u konfirmuan nga komisioni i rekordeve “Guinness” në kategorinë specifike:

Çift i martuar, sékse të ndryshme, gruaja më e gjatë. Chloe është e gjatë rreth 1.65 cm, ndërsa James 1.09 cm.Conwy TV star with dwarfism sets date to marry sweetheart in dream wedding  - North Wales Live

33-vjeçari vùan nga një formë e rrallë nanizmi e njohur si Displasi Diastrofike.

Ai është me profesion aktor dhe prezantues, ndërsa bashkëshortja e tij, 27-vjeçarja Chloe, është mësuese.

Dyshja është njohur në një bar ku u prezantuan nga miq të përbashkët të tyre dhe në periudhë Chloe ishte studente në Cardiff të Uellsit.Welsh husband and wife break world record for biggest height difference;  ITV News Wales

Pavàrësisht nga frika për sfidat e mundshme me të cilat do të përbàlleshin nga lídhja e tyre e dashurisë, veçanërisht në lídhje me mënyrën se si të tjerët mund t’i trajtojnë ata, ata zyrtarisht u bënë çift në fund të vitit 2013.

Shtatë muaj më vonë, Chloe dhe James udhëtuan në një liqen në veri të Uellsit. Për këtë udhëtim, James kishte një plan mjaft të bukur.

Me pamjen e bukur të liqenit si një sfond, James u ul në një gju dhe i propòzoi Chloe, e cila pranoi me lumturi.Image 60 of Midget Wedding Photos | pljtoallwhoenter

“Historia jonë e dashurisë na ka mësuar dhe u ka mësuar të tjerëve që ju nuk mund ta gjykoni një libër nga kopertina e tij, dhe thjesht ta doni personin pa marrë parasysh kush janë ata. Unë nuk mendoj se ju mund të zgjidhni me kë dashuroheni.” – Chloe Lusted

Çifti i lumtur janë martuar prej pesë vjet dhe kanë një vajzë dy-vjeçare të quajtur Olivia.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!