Shqipe Hysenaj, ish-konkurrente e ‘PërPuthen’, ndër më të komentuarat gjatë por edhe pas programit.

E ftuar në “E diell”, në rubrikën e Ervin Kurtit dhe Marjana Kondit, Shqipes i kërkohet nga publiku ë mjelë dhitë. pas shumë tentativash për ta kapur një, Shqipja dështòn, por Ervini ia sjell dh së bashku fillojë ta mjelin.

Shqipja, në fakt po e merrte me aq delíkatesë saqë dhisë nuk i nxírrte asnjë pikë qumësht, por Ervini me shumë durim ia mëson asaj dhe sëbashku e mbushin enën plot.

E më pas, si për ta prekur në disa pika ku Shqipja nuk i ka përmendur asnjëherë nëpër programe të ndryshme televizive Ervini ndalet tek familja e Shqipes.

Kjo e fundit largon syzet nga sytë pasi përmallohet për to, e sidomos për të atin, ku cilëson ta ketë si një pikë të dobët të sajën dhe ai për të.

Ajo rrëfen se bashkë ngjasojnë në shumë detaje sado të vogla të duken, ai akoma e tràjton Shqipen si “të voglën” e tij, edhe pse tashmë ajo është mjaftë e rritur a për tu zhvéndosur e jetuar e vetme në një shtet tjetër.No description available.“Unë a djali i babit, sepse babi gjithmonë ka dashur djalë dhe kur linda unë… ai përsëri me thoshte goca babit” shprehet mes lotëve Shqipja.

Ajo gjithashtu rrëfen se babai pret nga ajo që ti prezantojë njeriun që do i rrëmbejë zemren, dhe i thotë shumë shpesh se duhet të mendojë për vetën tashmë, që të gjëjë partner dhe të krijojë familje.

Për më tepër shikoni nga Minuta e 18-të e videos së mëposhtme.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!