Bujar Qamili ishte një nga personazhet që u prek nga Covid-19 dhe madje e kaloi sëmùndjen në formën më të keqe.

Këngëtari i njohur i muzikës qytetare kaloi në gjendje kòme për disa ditë dhe eksperienca e tij ka qenë një nga më të vështírat.

Në një intervistë të dhënë së fundmi për emisionin “Rudina”, Qamili ka treguar se gjatë kohës që ishte në intùbim u bë aq agrésiv, sa mjékët janë detyruar t’i lídhin duart pasi dilte jashtë kontrollitArmikut mos ia pafsha!”, Bujar Qamili rrëfen momentet e vështira: Në intubim më kanë lidhur duart, isha shumë agresiv

Këngëtari është shprehur se tashmë fatmirësisht është në gjendje të mirë shëndetësore, por atë që kaloi vetë nuk do t’ja uronte as àrmikut më të keq.

Rudina Magjistari: Edhe njëherë pak për Covid-in, të shikoj që je mirë, ka kaluar gjithçka, e ke hédhur pas shpine, më trego edhe njëherë sepse është hera e parë që takohemi ballë për ballë pas asaj historie.Cile zemren"-Koncert me Bujar Qamilin - YouTube

Bujar Qamili: Po ta tregoj, po s’kam qejf ta kujtoj më, por ka qenë një moment jashtëzakonisht i vështírë, një moment që është një shprehje shqiptare “àrmikut mos ia pafsha”. Kaq i rrezíkshëm është e kaq keq kam kaluar, të paktën një muaj e gjysmë isha në gjendje shumë të réndë dhe kam qëndruar për disa ditë me radhë në reanímacíon, në gjendje kòme derisa jam përmendur, por shansi i madh i imi ka qenë që mjékët italianë më kanë qëndruar pranë dhe më sollën edhe njëherë në jetë.

Rudina Magjistari: Edhe kjo është si një jetë e dytë apo jo? E vlerëson si të tillë, si një shans të dytë?

Bujar Qamili: Duket sikur i kemi dëgjuar shpesh ato shprehjet që thonë “ke me vdékë, po do të ringjallesh, do të vish edhe njëherë” e mua më duket, sinqerisht ma beso, më duket sikur kam ardhur.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!