Mbrëmjen e kaluar stafi i “PërPuthen On Tour” ka zbarkuar në Ulqin.

Si në çdo udhëtim të bërë deri më tani, videot dhe fotot përgjatë gjithë rrugës nuk kishin të mbaruar.

Po ashtu edhe mbrëmjen e kaluar,ku moderatorja e programit Bora Zemani në një video postuar në rrjetin Instagram pohon t’i kishte ndaluar polícia kufitare.I have blackened my life", Bora Zemani makes the exciting wish to the dear man of her heart: I love you even more! (PHOTO) - Gossip

Gjatë videos ajo shfaqet me Arjanin, opinionistin e programit, në kufi, në një vend larg nga turma e njerëzve të tjerë.

“Ja edhe Arjani që ngàcmon çdo njëri që kalon këtu” shprehet Bora me buzën në gaz duke ngàcmuar Konomin.

“Jo, nuk po i ngàcmoj, por jemi këtu në pikën kufítarë të Muriqanit, ku políci po ínsíston t’i bëjë një kontroll Borës, të ímtësíshëm.” Ia kthen Arjani me të njëjtën monedhë Borës.

Më shumë atmosferë pozitive ato bëhen gati të kalojnë pikën doganore dhe të bëjnë audicionet e “Përputhen” në qytetin e bukur të Malit të Zi, Ulqinit.

Pak ditë më vonë “PërPuthen On Tour” kanë konfirmuar se do jenë edhe Maqedoni, ku po pritet me padurim nga shqiptarët e Maqedonisë ky turne, jo vetëm për të takuar stafin e përputhen, por edhe për të bërë audicionet.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!