Bora Zemani, një emër tepër i lakuar në mediat rozë kohët e fundit, kjo për shkak se ndodhet në moderimin e një programi që po sjell shumë polemika në rrjet.

Sezoni i dytë i emisionit “Për’Puthen” ka përmbyllur rrugëtimin e tij të gjatë, pas një trànsmetimi çdo ditë, për 8 muaj me radhë.

Moderatorja Bora Zemani ka folur disa herë për afrimitetin që ka krijuar me konkurrentët, pasi kanë kaluar shumë kohë së bashku.
No description available.

E ftuar sot në “Shqipëria live”, moderatorja e “Përputhen”, Bora Zemani tregoi më shumë për risinë e programit që do të jetë me publikun edhe gjatë verës.

Ndër të tjera Bora pranoi hapur se ka një konkurrent të preferuar dhe ai është Mevlani.

“Sigurisht që Mevlani do them. Ka qenë për një kohë të gjatë në program, aq kohë sa isha dhe unë. Doja s’doja do kisha më shumë afrimitet se me konkurrentët e tjerë. E respektoj shumë si djalë dhe ka qenë gjatë gjithë sezonit shumë korrekt me ne. Po të ishte vërtet djalë pròblematik do kishin dalë probleme gjatë rrugës aq kohë sa ka qëndruar aty”, tha Bora.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!