‘Top Arena’ është emisioni sportiv i dedikuar totalisht Kampionatit ‘Euro2020’.

Përgjatë një muaji, ky program do të jetë shoqëruesi ynë në këtë maratonë sportive të futbollit europian.

Atmosfera e vërtetë sportive gjendet tek ‘Top Arena’ nén prezantimin e Edi Manushit dhe partnereve të tij në skenë Alesia Bami dhe Antonela Berisha.No description available.

Në pjesën e fundit të Top Arena, Antonela gjen rastin për të provokuar Blerimin, ish-konkurrentin e ‘PërPuthen’, në lídhje me jetën e tij sentimentale. Ajo i bën një analízim të hollësishëm gjatë emisionit këtij të fundit.

Në një moment të gjithë të ftuarit rreshtohen në sfidën e fundit për të gjuajtur me top në rreth, gol.

Antonela: Aty tek sheshi, ku ne bëjmë intervista gjithmonë, të kanë parë me një femër, a je ti në një lídhje të re?No description available.

Blerimi tenton ti devijojë pyetjes duke i thënë “Hajde me mua ti, e s’ka shanse me m’pa me femër tjetër.”

Për ta devijuar situatën pak ndërhyn Edi Manushi duke i thënë Blerimit se në qoftë se bën gol do të thotë se është në një lidhje e nqs nuk bën gol, do të thotë se është në një lídhje.

No description available.

Sipas Antonelës, Manushi e bëri këtë gjë që të mos dilte i lídhur pasi probabiliteti për të bërë gol është i vogël.

E duke qeshur më të ftuarit tjerë të mbrëmjes gjithçka mbyllet nén zërin e këngëtares Xhiliola.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!