Arsimi, ndër ish konkurentët e “PërPuthen” i cili hyri pak muaj pas publikimit të programit dhe që la në mes emisionin për të dalë i lídhur me Ana Lleshin, lídhje kjo e cila nuk zgjati shumë jashtë programit.

Arsimi ashtu siç bënë shumë konkurrente të tjerë pas daljes nga programi, iu fut botës së muzikës, nga ku publikoi edhe këngën e tij në YouTube, në bashkëpunim më Erin, i cili po ashtu është një ish-konkurrent që u përjashtùa nga programi për shérr të bërë gjatë trànsmetimit të emisionit me Dorianin.

Në një postim në rrjetin Instagram me opsionin ‘Ask me a question’, një nga ndjékësit e tij e pyet për Sindin dhe Arsimi na habit me përgjigjen e tij.

Sindi, e cila gjithashtu konkurrente në “PërPuthen, gjatë sezonit të parë, doli beqare nga programi duke mos u deklaruar për asnjërin nga pretendentët përballë.

“Po Sindin, a e ke shoqe?” pyet një nga ndjékësit dhe ky i fundit ia kthen: No description available.

“Jo, se kam shoqe, e kam motër” duke i bërë ‘tag’ edhe Sindit, si për konfirmim nga ana e saj.

Konfirmim ky i cili është pranuar nga Sindi duke e rishpërndarë me mbishkrimin “vëllai”.

Le të ndalemi pak tek marrëdhënia e dy ish-konkurrenteve të “PërPuthen”, nëse këta të dy janë “motër e vëlla” , atëherë çfarë bënin bashkë në një program njohjesh, apo mos ndoshta marrëdhënia e tyre ndryshoi pas daljes nga programi.Për'Puthen” Sindi tregon çfarë ka përjetuar pasi hyri në emision -  GazetaBlic

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!