Në mbrëmjen e kaluar u përfol shumë për rikthimin e Steles në program, dhe shume nga pjesëmarrësit e emisionit e përgëzuan këtë të fundit për kurajon, në të njëjtën kohë nuk munguan as këshillat e Lindes.

Teksa Bora Zemani  i kërkoi Arjanit të japë mendimin e tij në lidhje me situatën e krijuar në skenë javën e kaluar nga Stela dhe Armando.

Ky i fundit, Duke marrë shkas nga situata e Steles dhe Armandos, ndërhyn dhe kërkon falje publikut për fjalorin e egër dhe ndoshta të papërshtatshëm për një ekran televiziv.Go to the traffic light" / Arjan Konomi is revolted badly, explodes against  the competitor: Shame on you! I will ask you to disappear from here  (REPLICATIONS) - Gossip

“Ishte një situatë shumë e vështíre dhe ky problemi i djemve shqiptarë, i meshkujve shqiptarë që kur debàtojnë me një vajzë nuk i japin fund dhe arrijnë ta përkeqësojnë atë…”

Gjithmonë bëhet fjalë për një Show televiziv, me shikueshmëri të lartë, ku debate ti tilla ekzistojnë, janë prezente por, jo të arrihet në këtë lloj niveli.

“E kuptoj situatën në të cilën ndodhet Stela, aq më tepër kur e gjen veten në një situatë pa rrugëdalje për të diskutuar më.”

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!