Eduart Shalsi deputet i Ps-së, ishte i ftuar natën e kaluar në ‘Top Arena’, ku foli për futbollin dhe skuadrën e tij të preferuar Italinë, për këtë kampionat.

Z. Shalsi është zgjedhur deputet në Qarkun e Tiranës në vitin 2009 dhe ka marrë pjesë aktive në jetën parlamentare. Rizgjidhet deputet në zgjedhjet e vitit 2013, por kësaj here në qarkun e Beratit.

Gjatë emisionit, në momentin që Antonela po intervistonte Sara Malaj, “në këndin e Antonelës”, ajo habit të ftuarin Shalsi i cili sapo i ishte bashkuar skénës se madhe së ‘Top Arena’.No description available.

Antonela : Përveç Sarën, sot në këndin tim, iu shtua edhe një deputet, Z. Eduart Shalsi, deputet i Parties Demokratike, mirësevjen.

Në atë moment ndërhyn Manushi për të rregulluar sado pak gàfën e bërë nga Antonela, siç duket kjo e fundit ishte e papërgatitur mirë të ftuarin në program.

Mamushi: Jo, jo, jo i socialistes…  Antonela: Njësoj janë Manush, të gjitha partitë njësoj janë.No description available.

Antonela kërkon të dalë nga situata pa marrë ndonjë krítikë nga autòri dhe moderator i programit ‘Top Arena’, Edi Manushi, por edhe pa u gjýkuar nga publiku për ngatërrímin e partisë se Z.Shalsi.

Pak para se ti kthehet intervistës në këndin e Antonelës, përballë Sara Malaj, Antonela kthehet nga z. Eduart dhe i thotë : U oféndove që të ngatërrova partinë?

E ky i fundit duke e marrë me shumë sportivitet pa përgatitjen e Antonelës karshi tij, i thotë:- Jo, jo , absolutisht, e kush mund të oféndohet nga ty?

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!