Atmosfera e vërtetë sportive gjendet tek Top Arena i cili është emisioni sportiv i dedikuar totalisht Kampionatit EURO2020.

Teksa Manunshi hap mbrëjen pranë Alesia Bamit, Anonela i bashkohet skenës dhe fton në studio “burrin e manípulueses më të madhe në Shipëri – Andi Shehi”

Sapo Andi zbrét në skénë, bën sikur nuk e kupton thùmbin e Antonelës dhe e pyet se burri i kujt? Pasi do të dëgjojë emër të përveçëm nga goja e saj, ku kjo e fundit i thotë “Teas, pra”No description available.

Për ta marrë me sa më shumë sportivitet situatën e síkletshme krijuar nga Antonela, ish-konkurrentët e ‘PërPuthen’, Andi thotë “Aha, ish-burrë me lojëra”.

Tema, nuk zgjatet më shumë për të mos degraduar në kundëpërigje nga ana e Teas dhe Manushi fton Andin, ish-konkurrentin e ‘PërPuthen’ që të ulet në vend.

Kujtojmë se Andi doli çift me Tean nga programi por që në fakt të dy ishin me pëlqime të tjera të cilat dolën shumë shpejt në pah.

Tea doli në krahët e Beartit, lídhje kjo që nuk zgjati pas daljes nga programi, e ndërsa Andi me Melisën, lídhje kjo që po rezulton si më e forta nga brenda për brenda programit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!