I ftuar në Top Arena, Mevlani vihet përballë Antonelës në “Këndin e Antonelës.

Që në fillim të intervistës fillojnë “gjùajtjet/kùnjat” ndaj njëri tjetrit, ndoshta me tendencë apo thjeshtë provokative.

Është Antonela, ajo e cila ndéz zjàrrin me shikimet dhe pyetjet provòkuese drejtuar Mevlanit.No description available.

Rubrika fillon me duartrokitje të mëdha dhe kjo e fundit i bën me dije Mevlanit se këto duartrokitje janë për ty ngaqë je me mua.

Mevlani: Unë se kuptova tani, ftesën e kam nga Manushi apo nga ti?

Antonela: Nga dashuria jote e ke, nga unë…

Mevlani: Po pse?No description available.

Antonela: S’më ikë as mëndja as zemra nga ti…

Pas intervistës Mevlani i bën pyetjen direkte Antoneles “a t’merr malli për mu?” Dhe Antonela me shumë dashuri ia kthen “ më merr shumë”.

Por është Mevlani ai i cili nuk ka më besim tek Antonela pavarësish përgjigjes së saj. Nuk dihet ende në qoftë se do ndodhë diçka mes tyre pasi Mevlani vazhdon të jetë mes dy “dashurive”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!