Ana Kauri është një nga vajzat më të pëlqyera të ShowBizzit. Ajo është shumë aktive në rrjetet sociale ku ndan me ndjékësit momente nga përditshmëria e saj.

Vetë kjo e fundit, protagonist e videos, shpërndan sot në rrjete sociale Instagram një video LIVE në Fier, natyrale siç e ka bërë nëna .

Ajo shfaqet ne video e ulur ne prapaskénë pa ‘make up’, dhe me veshje shume sportive, flokët e léshuara në një anë dhe duke buzëqeshur.No description available.

Sipër videos me imazhin e saj Ana Kauri shkruan “sic më ka bërë nëna” por a është vërtetë kjo e fundit pa asnjë lloj nderhyrje në trup apo në fytyre?

Apo janë emojit e vendosur pas shkrimit ato që tregojnë pavërtetësinë e frazës “siç më ka bërë nëna”.

Të paktë janë ato që besojnë në “origjinalitetin” e Anës. Që në prezantimin e parë të saj në emision Ana ka qenë shume e përfolur për ndërhyrjet estetike të kryera në fytyrë apo edhe ato plastike në trup.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!