Top Arena është emisioni sportiv i dedikuar totalisht Kampionatit Europian 2021.

Përgjatë një muaji ky program do të jetë shoqëruesi juaj në këtë maratonë sportive të futbollit europian.

Të ftuar special, moviola, analizë e detajuar e çdo ndeshjeje, lojëra të shumta, si edhe dinamikat në “Trotuarin e Natës” do të jenë pjesë e mbrëmjes suaj.No description available.

E ftuar në Top Arena rusja FILANi flet për jetesën e saj në Shqipëri, çfarë e solli në këtë vend dhe cfarë e bëri të qëndronte këtu përgjithmonë.

Dhe si gjithmonë është Antonela ajo e cila do intervistojnë të ftuarit pikantë sipas emërtimit të saj, dhe këtë rradhë pikantja ishte rusja Alla Simançeva.

Gjatë intervistës Alla Simançeva, e cila shqipen e fliste aq perfekt, sa të mos dallohej se ishte ruse. Ajo rréfen se Rusinë e bràktisi për dashurinë, u shpërngùl në vendin tonë dhe tani nuk largohet dot, pavarësisht se ajo histori dashurie që e bëri të njihej me Shqipërinë, tani nuk ishte më.No description available.

Sipas saj, meshkujt shqiptar janë më burrëror në paraqitje, janë të nxehtë më temperament dhe kanë shumë energji mashkullore dhe kjo gjë i pëlqen.

Antonela nuk ndalet dhe vë në siklet rusen duke e pyetur për tradhëtine “a ke tradhtuar ndonjëherë” dhe kjo e fundit e mohon por Antonela vazhdon me këmbëngulje duke I thënë se edhe nëse do kishte tradhtuar normalisht që nuk do e prante publikisht.

Dhe pyetja që i “vuri vulën intervistës” ishte pyetja rreth vaksinës, se cila ishte më e mirë sipas saj, ajo ruse apo amerikane. Dhe sic mund ta prisnin përgjigjen e saj, si një patriote e vendit të saj, ajo pohon se vaksinat ruse janë më të besueshme.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!